KIRŞEHİR / MERKEZ - Sırrı Kardeş Ortaokulu

Mrt

Okul rehber öğretmenimiz Oğuzhan Uzel'in yürüttüğü "Yeşil Bir Gelecek İçin Hep Birlikte"  e Twinning projesi özel eğitim desteğine muhta olan öğrencilerin geri dönüşüme sunabilecekleri  katkıları  ele alıyor. Kırşehir,Aksaray,Konya illerinden katılımcıların yanısıra Polonya'dan da dört yabancı ortak katıldığı projede öğretmenimize başarılar diliyoruz.

Kas

OKULUMUZDA GERÇEKŞELTİRİLİN TÖREN İLE ATAMIZI SAYGI İLE ANDIK. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

KÜÇÜKLER KIZ TAKIMIMIZ İL BİRİNCİSİ

KÜÇÜKLER ERKEK TAKIMIMIZ İL BİRİNCİSİ

YILDIZ KIZLAR TAKIMIMIZ İL BİRİNCİSİ

YILDIZ ERKEK TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı münasabetiyle yapılan resim yarışmasında Hira Tavus adlı öğrencimiz 1. olmuştur. Öğrencimizi ve diğer kategorilerde ödül almış öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yıldönümünü okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinlik ve gösterilerle coşkuyla kutladık. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

13 Ekim 2023 tarihinde okul geneli deprem tatbikatı yapılmıştır.

Mrt